MEKO-league 2007

zaalvoetbal
  speeldag 1: Black Stars - AC Malin

Black Stars opende deze meko-league met een thuiswedstrijd tegen het organiserende team AC Malin. In de sporthal van Terhagen werd de wedstrijd zonder veel problemen op tijd op gang gefloten. De eerste helft begon al direct met een paar afstandschoten van AC, die zonder al te vel moeite gepakt werden door de thuiskeeper, of net voorlangs gingen.

Black Stars combineerde goed over de flanken, maar zag zich vaak gestuit op de rand van het doelgebied. De tijd tikte verder en na een kwartier, en een resem afstandschoten stond het nog steeds 0-0, waarna de 0-1 evenwel uit de lucht kwam vallen, maar zeker niet onverdiend. Het spelbeeld wijzigde echter weinig, maar enkele minuten later raakte Black Stars op counter dan toch voorbij de verdediging van AC. In eerste instantie werd het schot nog geblokt door de keeper, in 2e door de paal, waarna bij de derde poging de bal er toch nog inging, 1-1. Net voor rust was er dan nog een prachtige combinatie over de linkerflank van AC, schitterend afgerond net voor de goal, met 1-2 de welgekomen rust in.

Met 1 wisselspeler bij beide ploegen werd de 2e helft ook rustiger aangevat. Tot een Black Star-speler toch een gaatje zag en de bal in de hoek legde, 2-2. Even later werd het zelfs 3-2 nadat de bezoekende keeper in de fout ging. Na tien minuten in de 2e helft was er dan balverlies van AC op de eigen helft, waarna een 2tegen1 situatie optimaal werd benut en het 4-2 werd. Met aan de overkant een sterk presterende keeper en het ontbrekende geluk, 2 ballen op de lat, waren er nog een tiental minuten te spelen. Black Stars voelde zich veilig, en trok massaal terug, op een enkele tegenstoot na, die deze keer wel goed werden afgestopt, was het steevast AC dat de bal rondspeelde op zoek naar openingen. En dan kwam het moment, het werd 4-3 na een bal van de flank, en onmiddelijk erna 4-4 na een snelle tegenprik. 2 minuten voor tijd werd het 4-5, en toen Black Stars dan alles op alles speelde, kon AC nog eenmaal counteren en de 4-6 in de netten leggen, wat dan ook het eindsignaal was van de wedstrijd.

Het was een moeilijke wedstrijd voor AC Malin, maar al bij al toch een verdiende overwinning.

Wedstrijdgegevens:

Black Stars speelde met in het doel: Corremans Maarten, en op het veld met Thomas Andries, Bart Deknock, Naegels Jarryd, Sohier Jurgen. Op de bank begon Yannick Peeters.

AC Malin begon de wedstrijd met Van Acoleyen Rik in het doel, en Van Loon Hannes, De Backer Tim, Koshari Yonas en De Vleeschouwer Joris op het veld. Peeters Arno startte op de bank.

Scoreverloop: Van Loon Hannes 0-1, Deknock Bart 1-1, Van Loon Hannes 1-2, Yannick Peeters 2-2 en 3-2, Naegels Jarryd 4-2, Peeters Arno 4-3, Koshari Yonas 4-4, De Backer Tim 4-5 en 4-6.

MEKO-LEAGUE 2007 This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?